Reilu Leipomo

Seuraa Meitä:
Ma - Su: 09:00 am - 05:00 pm

Reseptit

Kotisivu   Voitaikina Leivonnaiset    Croissant    Suklaalla täytetyt croissantit resepti

Suklaalla täytetyt croissantit resepti

Näin tehdään helpot ja nopeat croissantit kymmenessä minuutissa. Tämän reseptin tekemiseen ei tarvita leivontataitoa,

sen takia että tehdään croissantit valmistaikinasta eli voitaikinasta. Croissant voitaikina löytyy monesta kaupasta.

Suklaa Croissantin Ainekset

Voitaikinalevyt

Suklaapalat (Voi käyttää tavallista suklaa tai tummasuklaa)

Kananmuna (Tarvitaan vain keltaista osaa)

Ensin leikkaa taikinalevyt kahteen kuten kuvassa näkyy. Jos aiot käyttää ”danerolles mini croissants” voitaikinaa.

Ne tulee valmiiksi leikattuna.

Laita suklaapaloja pidemmälle reunalle ja rulla taikinalevyn. Työnne vähän vasemmalta ja oikealta jotta siitä tulisi puolikuu muoto.

Laita valmiit croissantit uunipellille.

Voitele päältä keltuaisella.

Esilämmitä uuni 180 asteeseen ja paista ne kunnes croisantin väri muuttaa kullanruskeiksi.

Croissantit ovat valmiina. Halutessasi, voit ripotella tomusokeria niiden päälle. Bon Appetit!
Seuraa meitä instagramissa, lisäämme uusia reseptejä joka päivä.

Lähetä kommentti