Reilu Leipomo

Seuraa Meitä:
Ma - Su: 09:00 am - 05:00 pm

Reseptit

Kotisivu   Suolaiset Leivonnaiset    Börek    Turkkilaiset Täytetyt Rullat (Sigara Böreği)

Turkkilaiset Täytetyt Rullat (Sigara Böreği)

Sigara böreği usein syödään aamiaisella ja se on helppo ja nopea tehdä.  Se ei vaadi leivontataitoa,

juuri sen takia se on yksi suosituimmista turkkilaisista leivonnaisista.

Sigara Börekin Ainekset


— 2-3 annosta —

2 yufkalevyä (voi ostaa yufka levyjä kaupoista. Helsingissä ja Tampereella Alanya Marketista löytyy)

200 g fetajuusto

Persilja

1 kananmuna (vapaaehtoinen)

ja öljy noin 200 ml – (paistamiseen)

Näiden lisäksi voitte käyttäää mustapippuria tai chilliä

Miten tehdään Sigara Börek

Ota persiljan lehdet ja hakkaa ne pieniksi palasiksi
Laita kulhoon hakatut persilja ja fetajuustoa
Sekoita niitä, voit lisätä kananmunan joukkoon, jos tahdot.

Leikkaa yufka levyt 8 osaan. (Jokainen osa näyttää kuin pizzapalalta.)

Aloita täyttämään yufkapaloja

Sulje reunat ja rullaa pitkulaksi

Laita rullan liitoskohdan veteen jotta se pysyisi kiinni.

Kuumenna paistoöljyä pannussa ja asettele rullat pannulle

Paista ne tasaisesti.


Vinkki : Laita paperi lautaselle, paperi imee ylimääräisen rasvan ettei börek olisi niin rasvaista.

Lähetä kommentti